Instal·lacions i tecnologia

Al centre Medinatur posem la tecnologia làser al servei de la salut i l’estètica. Comptem amb làsers d’ús mèdico-estètic i terapèutic per tractar de forma efectiva tota mena de patologies.
 

Medinatur Tortosa

A medinatur comptem amb 1 centre estètic, a Tortosa

Totalment equipats i decorats per fer-ne de l’estada un moment de màxim benestar. Disposem de més de 150 m2 on el pacient podrà gaudir de l’experiència i la tradició de teràpies ancestrals, combinades amb instruments de darrera generació.


Làser Demilàser

Làser que contribueix a la regeneració de les cèl·lules a través d’un efecte de ressonància. Compta amb una elevada condició ordenada i de gran puresa d’espectre i selectivitat. S’aplica en patologies osteoarticulars, dermatologia, medicina estètica i dermocosmètica.

radiofrecuencia facial

Radiofrecuència Diatèrmia

Utilitzat en tractaments per reduir volum ja que produeix:
· Una acció tèrmica en profunditat
· Una acció antiespasmòdica (ajuda a eliminar les contractures dels músculs)
· Una acció antiinflamatòria i regenerativa de teixits

Làser CO2 terapèutic

Làser que ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell. S’utilitza per disminuir i minimitzar:
·  les arrugues dels llavis i les potes de gall
·  les línies d’expressió del front i la boca
·  les cicatrius d’acne i d’altres cirurgies
·  les taques en mans i cara

Dermosònic

El mètode més eficaç per combatre la «pell de taronja». El mètode DERMOSÒNIC és la millor alternativa per aconseguir els màxims resultats en la millora de la «pell de taronja» i altres alteracions de l’estètica corporal. El seu èxit es basa en la combinació de dues tècniques, la vibració mecànica i la NIST (Tècnica Subdèrmica No Invasiva), els efectes de les quals es complementen i es potencien.


Bodyter

La Termo-Estimulació BiACTIVA. Bodyter és un equip de Termo-Estimulació corporal especialment dissenyat per a proporcionar l’exclusiu efecte BiACTIU. Es tracta d’un mètode innovador, basat en la combinació simultània de dos mètodes de treball (Termoactiu i Estimulació) que aconsegueix òptims resultats i possibilita l’aplicació personalitzada segons les necessitats específiques de cada client. La sinergia productiva per la combinació simultània d’aquests dos mètodes constitueix la base de l’efecte BiACTIU, que garanteix i maximitza la qualitat dels resultats obtinguts.


Fotorejoveniment IPL

El fotorejoveniment facial amb IPL és un mètode segur, eficaç i lliure de riscos que pot aplicar-se en tot tipus de pells aportant un aspecte més sa, juvenil i amb més frescor i lluminositat. I tot això sense risc de cicatrius o efectes adversos.